Footer


*WANITA & ISLAM*WANITA & ISLAM*WANITA & ISLAM*

Cursor

SAHABAT WANITA ISLAM

Thursday, 8 November 2012

Konvo dah.....

Menggunakan kamera nikon D90 yang saya pinjam dari suami saya (tak mampu nk beli mampu pinjam je la hihi). Saya snap-snap gambar untuk hari graduasi untuk pelajar tahun 6 dan pelajar prasekolah. Sebenarnya tak rancang pon snap-snap gambar nih sebab sekolah saya kerja nih memang dah ada photographer sendiri terdiri dari cikgu-cikgu sekolah ni. Kebetulan salah sorang cikgu tu nak gunakan kamera dia untuk rekod video sepanjang majlis berjalan. Jadi dia mintak tlg photographer terjun nih tlg backup dia..hihi xder hal..sekali sekala nak gak test power sebab memang dah lama rasanya tak main kamera nih hihihi...


Kat bawah nih antara gambar-gambar yang menarik bagi saya...pada saya gambar yang di ambil candid yang  tak perlu cakap okeyy 1,2,3 senyum.... tu lagi cantik dan nampak natural hihihi.....sebenarnya banyak lagi teknik-teknik photographer saya tak belajar..sebenarnya memang tak pernah belajar pon saya snap2 ikut suka hati jer hihihiihi........Jom la layan gambar-gambar cikgu sekolah saya yg jenis photogenik nih hihi........


Sir Adam & Ustaz Fadhil...Adam antara cikgu yg baik dgn saya sbb dia cikgu ict yer hahha...sporting dia nih maybe rakan sebaya kot hihi...

Nih antara gambar favourite...aqasha photographer jemputan...stylo okey..tu saya snap gambar dia hihii.....main jeling2 ngn ustazah haslina kelasss kan hihi

Jom kita sekodeng gaya aqasha snap-snap hihi

hadiah graduasi..nih untuk tokoh2 pelajar rasanya

Cikgu2 yg sporting...paling best acu jek kamera automatik terus possing....hihihi

Kata Cikgu Hashim nasib photographer gambar org setiap ceruk boleh amik gambar sendri xder....hihihi...skrg dah ada hihi

Cikgu Ruhaida & me... my new bff

Kak Asmah n kak reha

Cikgu yg happening tapi harinih dia garang plak hihi

Antara cikgu2 yg blh dianggap bff..hihi

Kak Nath...antara cikgu kakak yg paling best..

Serve..serve...

My Pk1 dan My Pk hem....antara boss saya...

Parents yang jd photographer ari tu hihi

Gambar nih suka sebab budak nih sombong sgt hihi..tanak senyum...snap gmbr dia hihi

Kas Asmah n Fasiha yang photogenik ke photogedik ekekke

































Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...